Torna a l'inici

Duane Michals a la Fundació Mapfre de BCN.

Fins el 10 de setembre podreu gaudir de l’obra de l’encara incansable Duane Michals a la Fundació Mapfre de Barcelona.

Michals té una gran influència en la seva obra del surrealisme, en especial de Magritte i el realisme màgic. Ho podem veure no tan sols en la seva temàtica, sinó també en la seva tècnica fotogràfica, on sovint utilitza la doble i la triple exposició per evocar realitats paral·leles en les seves imatges. Unes imatges que acostuma a acompanyar de petits texts que reflexionen sobre l’existència humana i el seu comportament, amb ironia, és clar.

Duane Michals té més de 80 anys, però no es cansa de seguir investigant en els seus projectes, cosa que és d’agrair. Aquest afany en intentar anar sempre més enllà en les seves reflexions fotogràfiques, ha fet que el seu treball formi part de les col·leccions permanents de museus com el Metropolità i el MOMA de NYC o el Moderna Museet d’Estocolm. 

 

Date

maig 31 2017 - set. 10 2017

Time

All of the day

Cost

3,00€

More Info

Read More
Category
QR Code

Deixar una resposta

Comparteix amb

NO HO DUBTIS MÉS. APUNTA'T!!
No oblidis suscriure't al nostre botlletí.
LES VOSTRES DADES MAI SERAN COMPARTIDES AMB TERCERS.
En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 i la Llei 34/2002, de l’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i altres legislacions vigents en matèria de Protecció de Dades, us informem de que les dades personals que ens faciliteu s’incorporaran a un fitxer titularitat de Foto Ciutadans. Si no ens indiqueu el contrari, en el futur podrem enviar-vos, a través nostre, informació, publicitat, ofertes i altres propostes comercials de forma no exhaustiva. Aquestes ofertes podran ser enviades a través de diversos canals, especialment a través del vostre correu electrònic. En tot cas, us informarem de que, en qualsevol moment, podreu oposar-vos a la recepció d’aquestes comunicacions o ofertes, així com a exercir els vostres drets a accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant l’adreça electrònica que us facilitem a continuació: foto@fotociutadans.com