A reveure!

A reveure!

Fins aquí.

FOTO CIUTADANS vol agrair-vos molt sincerament tots aquests anys en els que hem intentat ser una botiga de referència dins de l’àmbit de la fotografia a la ciutat de Girona. Però els desitjos sovint topen amb la realitat i aquesta, per crua que pugui ser, ens obliga a baixar la persiana definitivament. Hem intentat dins del possible oferir-vos un servei de confiança amb l’experiència que els anys ens han ofert i amb una profunda estimació per la fotografia.

En general, les botigues físiques de fotografia estan patint moments difícils per molts motius, especialment per la venda on-line. Els grans monstres de la venda per internet no estan obligats a jugar amb les mateixes normes que el comerç petit, de proximitat, i ens acaben engolint. No és cap novetat. Ni cap excusa tampoc, probablement hauríem pogut fer algunes coses millor.

Però no és moment d’amargor. Sí en canvi, com us dèiem a l’inici, d’agraïment. Perquè malgrat tot, hem pogut mantenir-nos durant aquests anys gràcies a la vostra confiança. Així doncs, moltes gràcies i fins sempre!

 

JM

 

Deixar una resposta