FINEART IGUALADA

FINEART IGUALADA

Fins el 18 de març, FineArt 2018 compta amb professionals d’àmbit internacional com els reconeguts Gilbert Garcin -fotògraf francès-, el mexicà José Luis Espinosa i l’holandès Koen Sudgeest. També comptem amb presència de grans fotògrafs estatals com el premi nacional de fotografia 2007 Manuel Vilariño, la gaditana Paula R. Feito, el valencià José Beut, el reconegut menorquí Bosco Mercadal Moll i els catalans Joan Colom, Rafael Vilarrubias i les també catalanes Sandra Balsells i Núria Faig, entre d’altres.

A més, el FineArt compta amb més noms amb reconeixement dins del sector fotogràfic o fotoperiodístic com Ignasi Raventós, Jordi Camí, Judith Prat, Marc Javierre, el duet de Marta Fàbregas i Marc Vidal, Queralt Aloy Oller, Gabriel Brau, Jordi Camins, Quim Farrero, Quim Dasquens, Raúl guillamón. També ofereix les mostres fotogràfiques dels col·lectius Afosants i el Col·lectiu Fort.

I es mostren els treballs dels alumnes de l’escola ERAM- Girona, de l’escola Leandre Cristòfol de Lleida, de l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya (IEFC), de l’Escola Universitària de Disseny i Enginyeria de Barcelona (Elisava), de Fotoespai Barcelona Centre d’Imatge, de Grisart, de l’Escola Groc, de Tecnocampus, de l’Escola d’Arts i Oficis Gaspar Camps d’Igualada i de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot.

Fineart, de renom a Catalunya i pioner a nivell nacional en el sector de la fotografia, compta, amb 40 exposicions i un gran nombre d’activitats paral·leles vinculades amb aquest art com són visites guiades –com la de Manuel Vilariño, Gabriel Brau o Jordi Camins; el documental de “Toni Catany. El temps i les coses”; la xerrada de “Viure amb càncer”; i tallers per grans i menuts.

Més informació a: http://www.fineartigualada.cat/es/

Deixar una resposta