Foto Ciutadans convoca la 2ª Beca Multi Fotos!

Per segon any, Foto Ciutadans convoca la Beca Multi Fotos.

En aquesta segona edició, Foto Ciutadans us vol donar l’oportunitat de formar-vos com a professionals de la fotografia subvencionant la totalitat del Curs de Fotografia Professional de l’escola Multi Fotos, valorat en 1580€.

A Foto Ciutadans sempre hem volgut anar més enllà de ser una botiga de fotografia. Cuidem de la nostra clientela oferint assessorament i animant-los a créixer com a fotògrafs, sigui quin sigui el seu nivell, incentivant l’activitat fotogràfica fora del nostre espai físic. És just aquí on neix la nostra voluntat per crear llaços amb, al nostre entendre, la millor escola de fotografia de la ciutat.

A Multi Fotos trobareu professionals que saben transmetre la seva experiència d’una manera clara i directa. Amb el curs de Fotografia Professional, l’escola ofereix als seus alumnes donar un pas endavant per a abordar el món professional. Foto Ciutadans no vol deixar passar aquesta ocasió i convoca la 2ª Beca Multi Fotos 2016-2017.

Per a participar en la convocatòria, haureu de seguir les bases i condicions que podreu trobar en aquesta mateixa web. Si esteu enganxats a la fotografia i somieu amb poder viure del que us agrada no dubteu a optar a la beca!

Ànims i sort.

Foto Ciutadans.

Deixar una resposta