FOTO CIUTADANS convoca
la 4a
BECA MULTIFOTOS

El guanyador de la beca tindrà cobertes les despeses acadèmiques del Curs de Fotografia Professional i d'Autor 2019-2020 valorat en 1.580 € de l'Escola de Fotografia MultiFotos en la seva 4ª edició.

Escola Multi Fotos
Foto Ciutadans
Escola Multi Fotos
Foto Ciutadans

FOTO CIUTADANS convoca
la 4a
BECA MULTIFOTOS

El guanyador de la beca tindrà cobertes les despeses acadèmiques del Curs de Fotografia Professional i d'Autor 2019-2020 valorat en 1.580 € de l'Escola de Fotografia MultiFotos en la seva 4ª edició.

ESCOLA MULTI FOTOS

L’escola Multi Fotos porta una llarga trajectòria docent a la ciutat de Girona. Si us voleu formar com a fotògrafs, ja sigui a nivell formatiu bàsic o com a professionals, a Multi Fotos hi trobareu un fantàstic equip de professionals que coneixen i estimen el món de la Fotografia.

FOTO CIUTADANS

Situada en ple Barri Vell de Girona, FOTOCIUTADANS no és tan sols una botiga de material fotogràfic. A FOTOCIUTADANS es preocupen per mantenir i promoure l’activitat fotogràfica a la ciutat de Girona. Un exemple d’això és la col·laboració amb l’escola MultiFotos per la Beca del curs de Fotografia Professional i d’Autor que arriba aquest any a la seva 4ª edició.

CURS PROFESSIONAL I D’AUTOR

L’escola Multi Fotos ofereix un curs per aquell qui us vulgueu formar com a professionals de la fotografia.

El seu pla d’estudis es divideix en tres matèries:

  • Tècnica de càmera.
  • Procés Digital de Postproducció.
  • Art Fotogràfic.

Aquest projecte pedagògic posa èmfasi en el treball en grups reduïts. Això permet un seguiment personalitzat dels seus alumnes. La durada d’aquest curs és d’un any, dividit en tres hores diàries, dos cops per setmana.

L’equip del professorat el formen 4 professionals de la fotografia especialitzats en matèries específiques. L’avaluació pràctica es continua. Els alumnes tenen accés a un Campus Virtual on poder descarregar tota la matèria docent. El treball final de curs consisteix en la presentació d’un treball personal i un de col·lectiu, que a més donarà lloc a una exposició col·lectiva.

BECA MULTI FOTOS

La beca està oberta a la participació de qualsevol persona major de 16 anys (amb autorització del seu tutor legal) o major d’edat, residents a l’Estat Espanyol (amb documentació oficial que així ho acrediti) que estiguin interessats i disposats a realitzar el Curs de Fotografia Professional i d’Autor 2019/2020 de l’escola MultiFotos a Girona. A excepció de familiars i empleats de les dues entitats adscrites (Foto Ciutadans i MultiFotos). A més, la convocatòria també està oberta a clients i alumnes de les dues entitats.

ENLLAÇOS IMPORTANTS

FORMULARI DE PRE-INSCRIPCIÓ

 Un cop sabeu que compliu tots el requisits per poder-hi participar heu d'emplenar el formulari que us deixem aquí per enviar els vostres treballs així com la resta de documentació que es requereix.  Totes les dades són obligatòries. Important recordar que el fitxer ha de ser en format zip (en cas contrari no us el deixarà pujar) i no ha de pesar més de 16 MB.

Documents que ha de contenir el fitxer zip:

  • Document d'Identitat escanejat (DNI, NIE, Passaport).

  • CV del participant.

  • Document amb títol i explicació del projecte fotogràfic.

  • El treball: de 8 a 10 fotografies que representin el projecte fotogràfic propi de l'autor.

  • El total de l'arxiu del projecte no pot excedir els 16 Mbs.

  • Per a més informació: Escola MultiFotos

Un cop complimentada i acceptada la preinscripció, es passarà al procés d’Inscripció. Revisseu bé els formats requerits dels documents al adjuntar-los al fitxer zip. Per a completar aquest procés d’inscripció, haureu de presentar  físicament, a la botiga de Foto Ciutadans (c/ Ciutadans 16 baixos. Girona 17004). Ens podeu trobar fent click al marcador del mapa aquí abaix.

ON SOM

Escola Multi Fotos
Foto Ciutadans

Comparteix amb

NO HO DUBTIS MÉS. APUNTA'T!!
No oblidis suscriure't al nostre botlletí.
LES VOSTRES DADES MAI SERAN COMPARTIDES AMB TERCERS.
En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 i la Llei 34/2002, de l’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i altres legislacions vigents en matèria de Protecció de Dades, us informem de que les dades personals que ens faciliteu s’incorporaran a un fitxer titularitat de Foto Ciutadans. Si no ens indiqueu el contrari, en el futur podrem enviar-vos, a través nostre, informació, publicitat, ofertes i altres propostes comercials de forma no exhaustiva. Aquestes ofertes podran ser enviades a través de diversos canals, especialment a través del vostre correu electrònic. En tot cas, us informarem de que, en qualsevol moment, podreu oposar-vos a la recepció d’aquestes comunicacions o ofertes, així com a exercir els vostres drets a accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant l’adreça electrònica que us facilitem a continuació: foto@fotociutadans.com