FUJIFILM PRESENTA LA NOVA X-T3

FUJIFILM PRESENTA LA NOVA X-T3

A mesura que s’acosta una nova edició del Photokina, les marques condensen en aquestes dates la presentació de nous models. Avui ha estat Fuji qui ha presentat la nova FUJIFILM X-T3. Un model molt esperat pels usuaris després de la poca engrescadora aparició de l’X-H1, però que tot i presentar millores en aspectes importants com un nou sensor i processador, segueix sense incorporar un cós amb estabilitzador integrat que, suposem per motius de política comercial, sí que trobem precisament en l’X-H1.

Així doncs, la nova X-T3 presenta poques novetats, especialment en el seu exterior que sembla pràcticament el mateix de l’X-T2. Mateixos botons de funcions, mateixos dials, aspecte idèntic i un pèl més gran. És a l’interior on la Fujifilm X-T3 estrena components. El més destacable és el nou sensor APS-C CMOS X-TRANS 4 retroil·luminat que a permès poder baixar l’ISO mínima de la càmera a un valor de 160, quan fins ara no era possible baixar dels 200. Al ser més sensible a la llum, el sensor també permet un millor comportament de l’AF, que millora en relació al model anterior fins arribar a una compensació de -3 EV.

FUJIFILM PRESENTA LA NOVA X-T3 1

 

Pel que fa al processador anomenat X-Processor 4, la velocitat de funcionament ha millorat considerablement segons garanteixen des de Fuji. Una conseqüència que afecta directament a la seva potència de vídeo, que ara arriba a donar una resolució de 4K a 60 fps en 10 bits, col·locant per prestacions a l’X-T3 dins de les opcions professionals per als operadors de vídeo però que, tenint en compte això, encara es troba més a faltar que no s’hagi inclòs un estabilitzador integrat al cós. La potència del nou processador també es reflecteix en un augment de resposta del sistema AF, especialment en el AF de seguiment, que en principi a millorat tant la seva velocitat com la seva precisió a l’hora d’enfocar sense perdre l’objecte en moviment. Un darrer aspecte a tenir en compte gràcies al nou processador és l’augment de la ràfega de l’obturador que ara arriba als 11 fps, una xifra del tot notable i que deixa a l’X-T3 molt ben posicionada en aquest aspecte.

El visor també ha estat millorat, ja ens agradava i força el de l’X-T2, però un augment de resolució de fins a 3,69 milions de punts amb una magnificència de 0,75x augments sempre és molt ben vingut.

FUJIFILM PRESENTA LA NOVA X-T3 2

FUJIFILM PRESENTA LA NOVA X-T3 3

FUJIFILM PRESENTA LA NOVA X-T3 4

Per la resta tot més o menys igual, almenys sobre el paper, caldrà veure els primers review per tenir una idea més propera del rendiment d’aquesta nova X-T3. El seu llançament està anunciat pel proper 20 de setembre i el seu preu (menor del que va arribar a sortir l’X-T2) serà d’uns 1500€ només el cós.

CARACTERÍSTIQUES TÈCNIQUES:

 • SENSOR: X-TRANS CMOS 4 APS-C de 23,5 x 15,6 mm de 26,1 MP.
 • PROCESSADOR: X-PROCESSADOR 4.
 • ISO: 160 – 12.800 (exp. a 51.200).
 • VISOR ELECTRÒNIC: OLED de 0,5”, 3,69 milions de punts, ampliació de 0,75x amb cobertura del 100%.
 • LCD: TFT LCD de 3″  i 1.040 milions de punts amb 100% de cobertura.
 • RÀFEGA: fins a 30 fps amb obturador electrònic. Fins a 11 fps amb el mecànic.
 • VÍDEO: 4K (3840×2160) a  60 fps de 10 bits.
 • EMMAGATZEMATGE: Doble escletxa per targetes SD, SDHC I SDXC (UHS-II).
 • AUTONOMIA: 390 trets.
 • BATERIA. NP-W126s.
 • MIDES: 132,5 x 92,8 x 58,8 mm.
 • PES: 539 gr.

 

Deixar una resposta