Fujifilm X30. La Retro més avançada.

Fujifilm X30. La Retro més avançada.

La Fuifilm X30 és una càmera d’aires retro que amaga una tecnologia de darrera generació. Hereva d’altres grans models com la X10 i la X20, les millores que trobareu son poques però rellevants. Per començar ens fixarem en el visor. La Fujifilm X30 substitueix el visor òptic dels models anteriors per un d’electrònic de més de 2 milions de punts de resolució, molt gran , la veritat, i que funciona a una velocitat tant alta com per ser un dels més ràpids del mercat dins d’aquest segment de càmeres. Si sou dels que penseu que son millors els visors òptics, us recomano que proveu aquest de Fuji, especialment en escenes de llum extrema, tant altes com baixes, i potser canvieu d’opinió.

El sensor CMOS X-TRANS de Fujifilm de segona generació, també és nou. La seva mida segueix sent de 2/3, pel que sempre ens quedarem amb ganes de veure com aprofitaria la magnífica òptica d’aquesta càmera un sensor d’1 polzada. Tot i així, la seva qualitat d’imatge és molt bona, sobretot en format RAW. Però la característica més remarcable del sensor son les seves cèl·lules, d’enfocament híbrid, que permeten un temps de resposta extremadament ràpid (amb permís de la SONY RX100 IV, és clar) de tan sols 0,06 segons. Suficients.

Més enllà d’aquestes poques novetats tecnològiques, la Fujifilm X30 incorpora una anella al voltant del zoom òptic que ens permet canviar els valors d’exposició segons el programa que estiguem fent servir, d’una forma còmode i ràpida. Una gran millora que ens acosta encara més, a aquests aires retros dels que abans us parlàvem. La pantalla ara és abatible, per fi, i amb més resolució. La resta de comandaments i les seves mides físiques son pràcticament les mateixes.

Una gran càmera, de les més recomanables, estèticament impecable i ara més ràpida que les seves antecessores. Podeu trobar-la i gaudir-la a la nostra botiga del carrer Ballesteries.

Deixar una resposta