SOBRE NOSALTRES

FOTO CIUTADANS

La botiga Foto Ciutadans fotografia

CONTACTAR

TROBEN’S A LES XARXES SOCIALS

Botiga Foto Ciutadans

Foto Ciutadans

Foto Ciutadans és una botiga especialitzada en material i accessoris fotogràfics i de vídeo. Ens trobareu enmig del Barri Vell de Girona. Som professionals tant de la fotografia com de la venta, és per això que us podem assessorar amb totes les garanties.

La botiga de Foto Ciutadans fa poc que va obrir la seva botiga al Barri Vell de Girona, tot just el març del 2014. L’equip responsable però, fa un munt d’anys que treballa tant en el món de la fotogràfia com també en el de les ventes. De fet, Foto Ciutadans va néixer a l’estanc del carrer Ciutadans de Girona on, entre puros, pipes, tabac de cargolar i altres objectes per a fans del fum, l’Àngel Almazan (fundador i propietari de Foto Ciutadans) va estar venent articles de fotografia durant anys.

És per això que a més de conèixer amb criteri el material fotogràfic com a fotògrafs que som,  l’experiència que hem anat adquirint amb els anys de cara al públic ens ajuda a entendre les vostres necessitats i aconsellar-vos millor. A Foto Ciutadans creiem que vendre bé és vendre el que realment necessiteu, per això us atendrem sense presses i escoltarem detingudament el que voleu. L’assessorament personalitzat és el que ens diferència dels altres. A Foto Ciutadans entenem que un bon servei de venta no s’hauria de limitar tan sols a adquirir un producte determinat. Nosaltres intentem cuidar dels nostres clients quan surten de la botiga amb un servei d’assessorament per a resoldre qualsevol dubte o pregunta que us pugui sorgir amb el temps i l’ús del vostre equip.

Com veureu, a la nostra web trobareu novetats, notícies, consells i tot tipus d’activitats relacionades amb la fotografia com ara concursos, exposicions i cursos. Volem que la web sigui una extensió del que podeu trobar a la nostra botiga i que en sigueu part activa.

L’equip de Foto Ciutadans, petit però valent, el formen el fotògraf i propietari de Foto Ciutadans Àngel Almazan i el fotògraf Jordi Muñoz.