Leica SL Type 601. Leica es passa a les sense mirall.

Leica SL Type 601. Leica es passa a les sense mirall.

La nova Leica SL Type 601, és una declaració d’intencions que ens aclareix una mica més cap a on es dirigeixen les tendències dels usuaris més avançats de la fotografia. La Leica SL Type 601 és una càmera de format sencer sense mirall. Una Mirrorless Ful Frame doncs, amb un sensor CMOS de 24 MP a la que se li podran muntar òptiques de la sèrie T.

No fa gaire, Canon anunciava una baixada de beneficis d’un 21% degut, segons declaracions de la mateixa marca, als mòbils i a les càmeres sense mirall. A Leica ja fa temps que es va prendre nota i ha esperat a la consolidació d’aquest “nou” format de càmeres, que ja deixen enrere les seves limitacions més evidents, per llançar un model sobre el que es portava temps especulant. La Leica SL Type 601 incorpora tots els avantatges de les Mirrorless, tot i que el seu pes de 847 gr. no la fa especialment lleugera, es tracta d’un cós d’alumini estanc, resistent per tant a pols i aigua.

Leica SL

La Leica SL Type 601 es caracteritza per la seva velocitat, tant en la seva ràfega de fins a 11 fps. com en la seva rapidesa a l’hora d’enfocar els seus 49 punts d’enfocament. Altres aspectes a destacar serien el seu espectacular visor d’alta resolució de 4,4 MP, únic al mercat, vídeo amb resolució 4K, espai per a dues targetes SD, Wi-Fi i GPS integrat.

La Leica SL Type 601 sortirà a la venta cap a mitjans del mes de novembre a un preu tant exclusiu com la pròpia marca, no esperàvem menys, de 6.900€.

Deixar una resposta