NOVES SÈRIES VANGUARD VEO GO I VEO 2GO

NOVES SÈRIES VANGUARD VEO GO I VEO 2GO

Vanguard ve carregada de novetats aquest 2019. Una de les primeres és la presentació de dues noves col·leccions, la VEO 2 GO i la VEO GO. Anem per parts.

La VEO 2GO ve a complementar, i de quina manera, la gamma de trípodes fotogràfics de la marca. Uns trípodes dissenyats per la fotografia de carrer i de viatges. Lleugers, compactes i amb acabats de gama alta com la columna de dos seccions o materials de fibra de carboni en alguns dels seus models. Trobareu 4 models en fibra i 4 més en alumini, de 5 i 6 seccions. Pel que fa a les ròtules de bola, totes inclouen zapata QS tipus Arca, molt pràctica per la seva seguretat i rapidesa de funcionament. Les potes dels VEO 2GO, per donar més estabilitat en terrenys tous, acaben en punta. Com que es tracta de trípodes molt lleugers, hi ha l’opció de subjectar un pes extra en el ganxo que trobareu a la part inferior de la columna.

NOVES SÈRIES VANGUARD VEO GO I VEO 2GO 1Tots els trípodes de la sèrie VEO 2GO inclouen funda de transport.

Per últim volem fixar-nos en la seva excel·lent relació qualitat-preu, que ens ha sorprès gratament ja que podeu aconseguir un trípode de gamma mitja-alta a un preu de bàsica. Pocs trípodes trobareu amb fibra de carboni i grans acabats per menys de 200€.

Aquesta sèrie de trípodes encaixen a la perfecció amb la gama de bosses i motxilles VEO GO d’estil vintage.  Una completa varietat de bosses i motxilles de reduïdes dimensions capaces de carregar un equip CSC complet a més d’accessoris personals amb tota seguretat i comoditat. Ens agrada especialment com s’ha dissenyat l’espai per als trípodes de la sèrie VEO 2GO, que queden completament amagats i protegits dins de les bosses d’espatlla. Grans material de fabricació amb acabats en pell i espais ben pensats per a la flexibilitat necessària quan viatgem. Disposeu en tota la col·lecció de dos colors a triar, entre el clàssic negre i un marró amb tocs daurats molt interessant de veure. La sèrie VEO GO també destaca per uns preus molt competitius, ja que podeu fer-vos amb una des de 29,90€.

 


NOVES SÈRIES VANGUARD VEO GO I VEO 2GO 2

 

Deixar una resposta