PREMIS TIPA 2018

PREMIS TIPA 2018 – VANGUARD ALTA FLY 55T

La motxilla-rolley ALTA FLY 55T de la marca VANGUARD, s’ha endut aquest any 2018 el premi a la millor bossa de fotografia. Els premis TIPA porten més de 25 anys atorgant anualment premis a les novetats en material fotogràfic presentades per les marques de referència en el  sector. A diferència d’altres categories com les càmeres i objectius en els que hi ha diverses subcategories, la de millor bossa fotogràfica és una categoria única, per tant la competència és molt dura i s’ha de valorar en conseqüència que l’ALTA FLY 55T de Vanguard s’hagi endut el guardó.

Un dels aspectes a tenir més en compte és la versatilitat que ofereix la 55T, ja que pot ser transportada com una motxilla o com una maleta trolley gràcies a les seves quatre rodes a la part inferior de la bossa. El seu transport és àgil, tant per les rodes com per la nansa reforçada de doble barra que ofereix robustesa i comoditat d’ús agafant-la per la part superior o lateral. Les seves compactes mides a més, permeten poder pujar-la a la cabina d’un avió com a equipatge de mà, ja que compleix del tot amb les exigents normes de transport de les companyies aèries. Tot el seu exterior està dissenyat pensant en l’ús de transport de l’equip fotogràfic, com per exemple, un trípode de la mateixa sèrie ALTA de Vanguard. Els seus materials exteriors estan preparats per protegir-la d’abrasions i ratllades a més de ser repel·lent als líquids. Tot i així, per si la cosa es posa pitjor, disposa d’una funda impermeable que cobreix del tot la bossa de la pluja, per forta que aquesta pugui ser.

A l’interior trobareu una sèrie d’apartats divisors que podeu configurar al vostre gust en funció del material que hi carregueu, sempre gaudint de la seguretat que donen els seus materials i les seves divisions encoixinades. En l’aspecte de capacitat de càrrega, la 55T pot arribar a enganyar per les seves reduïdes mides externes, però al seu interior hi podeu transportar un parell de cossos DSLR o CSC i un joc de 4 a 6 òptiques o inclús un 300 f/4 per a que tingueu una referència. La resta d’accessoris, portàtil de fins a 14″, tablet, carregadors, smartphone i altres estris també hi tenen cabuda ja que disposa d’un munt de butxaques i compartiments dedicats al seu ús específic.

L’ALTA FLY 55T doncs, és una bossa única per transportar el vostre material fotogràfic per les opcions de càrrega que us ofereix, i segons els membres dels premis TIPA, la millor bossa per material fotogràfic del 2018.

Disposeu de més informació a la web de Vanguard:

https://www.vanguardworld.es/photo_video_es/products/bolsas-para-camaras/alta-fly-55t.html#go-description

La podeu trobar a la nostra botiga web:

https://fotoshop.fotociutadans.com/producte/vanguard-alta-sky-55t/

 

PREMIS TIPA 2018 - VANGUARD ALTA FLY 55T 1

PREMIS TIPA 2018 - VANGUARD ALTA FLY 55T 2

 

Deixar una resposta