SONY DSC-RX 1R II, AL POT PETIT

SONY DSC-RX 1R II, AL POT PETIT

La nova SONY DSC-RX 1R II arribarà al mercat, segons la companya japonesa, just abans dels Nadals. Les millores amb la seva predecessora poden semblar poques, però son notables.

D’entrada,  de la SONY DSC-RX 1R II, ens fixem en el seu filtre de pas baix que es pot connectar o desconnectar al nostre gust en funció del grau de detall que vulguem aconseguir. Una opció molt interessant i poc freqüent que ens permet veure què significa disparar amb el filtre o sense. Després cal parlar del seu flamant sensor de format complet de 42MP, exactament el mateix que utilitza la  A7R II, una de les millors Mirrorless que podeu trobar. És sorprenent com una càmera que tot just ens cap al palmell de la mà, amaga un sensor d’aquesta capacitat. Això sí, la SONY DSC-RX R1 II segueix amb la mateixa òptica de focal fixa, un 35mm ZEISS SONNAR, lluminosa (f2) i d’excel·lent definició.

SONY DSC RX R1 II

Poder la novetat més significativa però, és la incorporació d’un visor electrònic, similar al de la RX100 IV pel que fa a la construcció. Molt pràctic en una càmera de dimensions tant contingudes, ja que la seva pantalla, tot i ser abatible i d’alta resolució, pateix en situacions de molta llum ambient.

La pega és que el vídeo d’aquesta petita càmera professional no és el seu punt fort, ni molt menys. Tot i ser FULL HD, que menys, la SONY DSC-RX 1R, sembla ser que no porta estabilitzador integrat, un fet que sorprèn amb tota la tecnologia de la que pot presumir aquest model de Sony.

L’altre pega és el preu, que voltarà els 3500€ i que ens fa pensar en qui pagarà aquesta quantitat per una càmera, professional d’acord, però compacta, amb tot el què això suposa.

Deixar una resposta